Com visitar-se - Centre Medic Catalonia

Tel. 93 215 37 93
Vaya al Contenido

Com visitar-se

El Centre

HORARI : Centre Mèdic Assistencial Catalònia romàn obert de les 08h00 a les 20h00 ininterrompudament.

CITA ONLINE: La manera de fer més àgil i ràpid el tràmit de demanar hora de visita es mitjançant la nostre pàgina web, on pot agafar la cita al seu metge especialista des de casa, amb la comoditat que aquest servei comporta. Podrà veure les hores disponibles dels doctors per poder escollir la que millor s'adigui a les seves necessitats i horaris. Tanmateix disposa de la posibilitat de canviar , modificar o anul·la la cita.
www.centremediccatalonia.com

ATENCIÓ AL CLIENT: Donat la flexibilitat del nostre horari vostè també pot sol·licitar l'hora de visita amb qualsevol dels nostres especialistes als telèfons d'atenció al client on les nostres recepcionistes l'informaran dels dies i horaris de visita de cadascun d'ells de dilluns a divendres, cobrint els mòduls horaris per especialitat. En aquests mateixos telèfons podrà demanar l'informació que precisi dels nostres serveis.

TELÈFONS D'ATENCIO ALS CLIENTS
93 215 37 93
93 215 37 95

PRESENCIALMENT: Els nostres clients també disposen de la possibilitat d'apropar-se a les nostres instal·lacions on el personal de recepció de CENTRE MÈDIC ASSISTENCIAL CATALÒNIA l'informarà dels nostres serveis , quadre mèdic, especialitats i horaris .
ON SOM

Regreso al contenido