Dieta Pronokal - Centre Medic Catalonia

Tel. 93 215 37 93
Vaya al Contenido

Dieta Pronokal

Especialitats

DRA. E. BARENYS

El Mètode PronoKal® és un programa personalitzat de pèrdua de pes sota control mèdic basat en una dieta proteïnada. L'objectiu no és només la pèrdua de pes, sinó el manteniment dels resultats obtinguts a llarg termini. Per aconseguir aquest manteniment s'aposta per la reeducació alimentària, el suport constant del nostre equip multidisciplinar i el seguiment del pacient, fins i tot una vegada aconseguit el seu objectiu de pèrdua de pes.

Durant tot el procés, el pacient té el suport d'un complet equip multidisciplinari, format per metges, nutricionistes, tècnics en activitat física i experts en coaching (reforç emocional), que l'ajudarà en la consecució dels seus objectius de pèrdua de pes, tant a curt com a llarg termini.

Segons els últims resultats de l'Estudi ProKal, es demostra una major eficàcia del Mètode PronoKal® en la reducció del pes en comparació amb la dieta hipocalòrica:
Diferència amb altres tractaments

El Mètode PronoKal® no és una dieta hiperproteica ni una dieta hipocalòrica

És important fer una diferenciació entre dieta proteïnada, dieta hiperproteica i dieta hipocalòrica.

El Mètode PronoKal®, basat en la Dieta proteïnada, redueix la ingesta de greixos i sucres però, a diferència d'altres dietes, aporta la quantitat de proteïnes necessària per al funcionament de l'organisme i permet que la pèrdua de pes es faci a costa de la massa grassa. Aquesta característica, a més de la seva aplicació personalitzada sota supervisió mèdica, fa que el Mètode PronoKal® sigui un tractament de provada eficàcia i seguretat per tractar el sobrepès i l'obesitat.

Així, el Mètode PronoKal® es presenta com un tractament integral que combina la dieta proteïnada amb el suport multidisciplinari, la reeducació alimentària i el seguiment del pacient a 2 anys, un cop finalitzat el tractament.

Per la seva banda, les dietes hiperproteiques, redueixen l'aportació de calories, però incrementen excessivament la ingestió de proteïnes, pel que poden arribar a sobrecarregar el metabolisme. Les dietes hipocalòriques, en canvi, redueixen tant la ingestió de greixos i sucres, com de proteïnes, la qual cosa dificulta que l'organisme mantingui les seves necessitats vitals amb normalitat i fa que es perdi massa muscular.
Per a qui està indicat?

Indicacions del Mètode PronoKal®

    El Mètode PronoKal® està indicat per a totes aquelles persones que vulguin perdre pes i mantenir-lo a llarg termini.

Quan el nostre cos assumeix un pes major del que necessita afavoreix l'aparició de moltes malalties, sobretot les cardiovasculars, com la hipertensió i el colesterol. I no només això, a més provoca un estat d'ànim negatiu i un baix to vital, de manera que en perdre l'excedent de pes recuperem el benestar, la salut i la imatge que volem tenir.

Quan vam decidir perdre pes, ens hem de posar en mans d'un professional. Així, el control mèdic és imprescindible per poder realitzar el tractament. El metge prescriptor del Mètode PronoKal® fixarà els objectius de pèrdua de pes, comprovarà l'estat metabòlic del pacient i descartarà possibles contraindicacions.

Com funciona?

Etapes del Mètode PronoKal®

El Mètode es divideix en tres etapes: Activa, Reeducació Alimentària i Manteniment. En la primera d'elles, anomenada Etapa Activa, la durada varia segons el pes que cal perdre, s'elimina fins al 80% del sobrepès gràcies a la combinació dels productes PronoKal® amb els aliments permesos.

En aquesta etapa el pacient entra en un estat de cetosi controlada, en què el cos gasta l'energia de reserva a causa del baix aportació de greixos i hidrats de carboni, i perd pes a costa de la massa grassa, preservant, en canvi, la massa muscular.

En la següent etapa, de Reeducació Alimentària, es va perdent el pes restant (20% del pes objectiu) mentre s'introdueixen de forma progressiva en la dieta tot tipus d'aliments i, tan important com això, s'adopten nous hàbits dietètics i d'estil de vida que ajudaran a mantenir el pes aconseguit a llarg termini.

Durant l'última etapa, la de Manteniment, es realitza un seguiment periòdic del pacient per ajudar-lo, un cop assolit el normopès, a mantenir-se en el seu objectiu a llarg termini. Aquesta etapa s'adapta a les característiques energètiques de cada pacient i combina els aliments tradicionals amb productes de Manteniment PronoKal®.

Des de l'inici, i fins a dos anys després de finalitzar el tractament, el pacient rep el suport i l'assessorament de l'equip de professionals de PronoKal®: nutricionistes, tècnics en activitat física i experts en coaching (reforç emocional).
Regreso al contenido