Ferrer, Miquel - Ginecologia i Obstetricia - Centre Medic Catalonia

Tel. 93 215 37 93
Vaya al Contenido

Ferrer, Miquel - Ginecologia i Obstetricia

Quadre Mèdic
Dr. Ferrer
 
Sóc el Dr Miquel Ferrer Gispert, especialista en Obstetrícia i Ginecologia des de fa més de 30 anys.

Em vaig especialitzar a l’Institut Dexeus, ocupant el càrrec de Cap de la Secció de Malalties de Transmissió Sexual i Patologia Vulvar, sent membre actiu dels Comitès de Patologia Mamària i Oncologia.

Per la meva feina i la meva trajectòria internacional sóc expert en patologia cervical i vulvar, malalties de transmissió sexual i tractaments amb làser.

Formem un equip multidisciplinari d’uns trenta especialistes, abastant tots els camps de l’especialitat de Ginecologia i Obstetrícia en estreta col · laboració amb la resta d’especialitats mèdiques. Efectuem la nostra activitat en els millors centres privats de Barcelona.

Tots aquests factors produeixen una atmosfera de tranquil · litat, seguretat i eficàcia per a les pacients.

L’avantatge de poder disposar de tots aquests especialistes és que podem treballar conjuntament per resoldre qualsevol problema mèdic. Per exemple, si una pacient presenta una patologia ginecològica que afecta el sistema renal i digestiu, treballem en conjunt per resoldre els problemes ràpidament i amb més eficàcia que si ho féssim individualment.

Personalment des de fa anys unim els nostres esforços en l’àmbit de la reproducció assistida, oferint tècniques punteres i reeixides.

Regreso al contenido