Martos Velasco, Jose Alberto - Pneumologia - Centre Medic Catalonia

Tel. 93 215 37 93
Vaya al Contenido

Martos Velasco, Jose Alberto - Pneumologia

Quadre Mèdic
Dr. Martos

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (1978-1985)
   Metge Especialistaen Neumologia (1986-1989) Hospital Clínic de Barcelona
   Metge Neumòleg a l'Hospital San Rafael de Barcelona realitzant activitat assistencial en planta i hospitalització, consultes externes, interconsultes i exploracions neumològiques : fibrobroncoscpia, biopsia pleural, proves funcionals respiratòries, proves al·lèrgiques, estudis d'apnea de la son, etc .
   He presentat múltiples comunicacions a congressos nacionals i internacionals, i publicat diversos artícles i treballs mèdics en revistes científiques d l'àmbit nacional i internacional. He col·laborat en temes numològics en diversos llibres de la meva especialitat.
   He organitzat viries jornades numològiques dirigides a metges d'atenció primaria i personal d'infermeria.
   Guanyador d'una beca de SEPAR ( Sociedad de Neumología y Cirugía Torácica) al 1990 per la realització d'un treball científic sobre l'Asma Bronquial.
   Assistència habitual a congressos i reunions mèdiques nacionals i extrangeres de la meva especialitat per formació mèdica i aprenentatge de l'idoma anglès.
   Membre de:
       SOCAP: Societat Catalana de Pneumologia
       SEPAR: Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica
       ERS: European Respiratory Society
       ACMCB: Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.
   Tinc especial interès i formació en diverses patologies respiratòries molt prevalents com son: Malaltia Pulmonar Obstructiva Cròncia (EPOC), Asma Bronquial Crònic, Infeccions Respiratòries i Apnea de la Son.


Regreso al contenido