Revisions Esportives/Revisiones Deportivas - Centre Medic Catalonia

Tel. 93 215 37 93
Vaya al Contenido

Revisions Esportives/Revisiones Deportivas

Revisions
Centre Mèdic Catalònia es un centre homologat per la Federació Catalana de Futbol (FCF) i l'Unió de Federacions Esportives de Catalunya, actualment treballem pel Centre d'Alt Rendiment de Catalunya (CAR) i clubs esportius catalans. 
Al cap d'avant del nostre Equip Mèdic Esportiu tenim a la Dra. Montserrat Bellver Vives (Vicepresidenta de la Societat Catalana de Medicina de l'Esport, Metge del Centre d'alt Rendiment de Sant Cugat, Metge de la Federació Española de Natació) i el Dr. Juan Carlos Arias Estevez (Metge Especialista en Medicina Esportiva amb mes de 5000 revisións realitzades a Clubs com C.F. Damm, C.F. Martinenc, el Premier... i Reconegut Cirurgia)
_____________________________________________________________________________________________
SOM ESPECIALISTES DE LA MEDICINA FISICA I DE L'ESPORT I REALITZEM LES REVISIONS A LES NOSTRES INSTAL·LACIONS I TAMBÉ DISPOSEM D'UN EQUIP MEDIC PROFESSIONAL PER DESPLAÇAR-NOS I FER LES NOSTRES REVISIONS ALS SEUS CLUBS EN L'HORARI QUE MILLOR ELS VAGI.
_____________________________________________________________________________________________

Les certificacions de les revisions mediques es realitzarán per vía telematica tal i com demanen les Federacions, també fem entrega de la ficha per la federació, firmada pels nostres facultatius, que garanteix la confidencialitat, tal com la LOPD requereix.

Recordi que ha d'anar a un centre autoritzat per la Generalitat i homologad per les Federacions, com es el nostre cas.

La pràctica esportiva continuada té les avantatges que tothom coneix: millora la condició física, optimitza el rendiment del cos i en general promou la salut i els hàbits saludables. Malgrat això, aquesta activitat tan beneficiosa no està exempta de riscos per a la salut i per això cada cop es més important fer-se una revisió mèdica.

El seguiment i orientació mèdic abasta des de l’alta competició fins a l’esportista ocasional. La prescripció adequada d’exercici físic permet millorar el rendiment en totes les edats i nivells d’entrenament, minimitzar riscos i promoure la salut.

Les revisions mèdiques esportives amb prova d’esforç no han de ser considerades com un pur tràmit per a obtenir el Certificat Mèdic Esportiu (CME), document necessari per a federar-se en esports com el futbol, basquet, handbol, ciclisme o atletisme.
Per què és necessària una prova d’esforç? 


Et servirà per analitzar la teva situació actual, la evolució si ja s’ha fet altres proves d’esforç i permetrà detectar possibles riscos i aconsellar noves vies d’entrenament.

Des del 2003, i per Real Decret, les revisions mèdiques esportives han de ser signades per un Metge especialista en Medicina Esportiva, i en un Centre Homologat.

Els esportistes tant amateurs com federats necessiten un control mèdic regular, principalment per verificar que el nivell d’activitat sigui adequat i per vigilar l’aparició d’alteracions cardiològiques. Tot això és important per esportistes adults i també pels nens i adolescents que estan donant les primeres passes en el món de l’esport.

Requisits previs a la prova d'Esforç

- Dormir un mínim de 7 hores la nit anterior.

- Abstenir-se de Alcohol, Tabac i Cafe durant les 12 hores prèvies.

- El sopar del dia anterior ha de ser senzill i digerible.

- No realitzar activitat física 24 hores anteriors a la prova.

- Disposar de roba esportiva i sabates adequades.

- No prendre aliments sòlids les 3 hores anteriors a la prova, sí que pot ingerir líquid fins a 1/2 hora abans.


Nosaltres volem possar a disposició de tots els esportistes, tinguin el nivell que tinguin, aquestes revisions. Per això no dubteu en trucar i demanar informació, perqué si fas esport, la teva salut ho necesita.
T'esperem.

Sala pruebas de esfuerzo
Regreso al contenido