Winback - Tecarterapia - Centre Medic Catalonia

Tel. 93 215 37 93
Vaya al Contenido

Winback - Tecarterapia

EspecialitatsACCELERA
L'CICATRICACIÓN

L'energia Winback provoca un flux d'ions amb oscil·lacions elèctriques molt ràpides en el si de l'entorn cel·lular. Aquestes oscil·lacions provoquen una permeabilització de la membrana plasmàtica. Afavorint els intercanvis intra i extra cel·lulars i una ràpida cicatrització dels teixits.

ALLEUGERIMENT IMMEDIAT
I DURADOR

L'energia Winback inhibeix el missatge del dolor per més de 48 hores. A causa de les oscil·lacions de l'energia que pertorben l'intercanvi clàssic del senyal del dolor (hiperpolarització, despolarització). Es bloqueja la transmissió nerviosa i el pacient sent alleujament immediatament.

ACCELERA
EL DRENATGE

Augmentant la intensitat de l'energia Winback, la resistència natural dels teixits biològics converteixen l'energia en calor (diatèrmia) utilitzant el flux circulatori (vascular i limfàtic) per termo-regular la zona a tractar. L'augment de la calor localitzat força la vascularització de les zones poc irrigades (fibrosi, contraccions) alliberant així el moviment.


PRESCRIPCIÓ MÈDICA: tecarteràpia WINBACK
VOSTRE BIO ACCELERADOR

WINBACK accelera la curació de les lesions musculars i articulars. És una energia d'alta freqüència, no invasiva. Estimula la capacitat natural del cos per al seu acte-reparació.

WINBACK alleuja el dolor mitjançant el bloqueig dels impulsos nerviosos de forma permanent.

Durant la sessió, se sent una calor suau, profund i relaxant.

La circulació sanguina i limfàtica es restaura i augmenta el rang de moviment.
tecarteràpia WINBACK

El seu fisioterapeuta expert utilitza WINBACK durant la sessió de rehabilitació. Empra totes les seves tècniques manuals i la seva maquinària per aconseguir un tractament relaxant i còmode.

Des de la primera sessió a tecarteràpia, veurà resultats visibles en  la seva rehabilitació (guany d'amplitud, alleugeriment del dolor,  revascularització).

La  tecarterpia WINBACK ofereix diversos tractaments únics per a patologies  cròniques i agudes (amb poquíssimes contraindicacions *). Vaig parlar amb el seu terapeuta i / o metge per obtenir el tractament específic per a la seva patologia.
1. alleuja el dolor
2. restaura i faci créixer el rang de moviment
3. la rehabilitació és més ràpida

Aaplicacions terapèutiques

  •    dolors articulars
  •    dolors musculars
  •    cervicàlgies
  •    Mal d'esquena
  •    reumatisme
  •    artrosi
  •    rehabilitació
  •    cames pesades
Fisioteràpia de l'esport

WINBACK SPORT atén les teràpies d'emergència a les lesions musculoesquelètiques agudes. L'energia Winback redueix el traumatisme de forma immediata i ofereix a l'esportista una reincorporació més ràpida i eficaç a la seva activitat física.
PRESCRIPCIÓ MÈDICA DE TRAUMATOLOGIA DE L'ESPORT

Les lesions causen contusions i s'han de tractar immediatament per reestructurar el teixit danyat i aturar el procés inflamatori. Per poder facilitar la cirurgia, es redueixen els vessaments pre-oporatorios i edemes. En la fase de rehabilitació del postoperatori, el pacient es recupera més ràpidament sentint una millora. Amb Winback, la rehabilitació immediata és al cap possible.
RECUPERACIÓ - PREVENCIÓ

Després d'una competició, un massatge profund amb l'energia WINBACK relaxa eficaçment els músculs tensionats per l'esforç intens. Aquests moviments estimulants i relaxants restableixen l'estructura biomecànica més ràpidament retornant tonicitat al múscul.
INDICACIONS

Esquinços, esquinçaments musculars, fractures, pre i post operacions de ligamentoplastias, pròtesis i osteosíntesi.

Posttraumàtic agut (ús J1-J3 no tèrmic exclusivament): analgèsics i antiinflamatoris, anti-edematosa.

Post traumàtic crònic o seqüeles: acció fibrolítica.
WINBACK BEAUTY
Estimula els recursos naturals de l'organisme

EL SEU EXPERT

Atès que la bellesa no és per prendre-se a la lleugera, els seus tractaments els porten a terme professionals de la bellesa formats a l'Acadèmia de WINBACK BEAUTY.

REMODELACIÓ

Winback proporciona una acció directa que redueix les imperfeccions en les zones d'emmagatzematge (ventre, malucs, cuixes) i l'ajuda a remodelar el seu cos.

REVITALITZANT

Winback regenera la dermis actuant fins a les capes més profundes. La seva pell s'omple i recupera la lluminositat natural.

Maximitza el poder natural del seu cos, però no és invasiu. Obtindrà resultats visibles i duradors. Llavors, per què privar-?
Sobre Winback

WINBACK està present en més de 1000 centres experts en rehabilitació, esport i bellesa a tot el món en menys de 3 anys. Aquests professionals disposen d'equips Winback, i els seus resultats han estat reconeguts i aprovats per milions de pacients i esportistes d'alt nivell. El creixement de Winback és únic en la història i podrà comprendre el perquè realitzant-se un tractament en un centre especialitzat.

Regreso al contenido